Košarka

Šibenčani poraženi u Slovačkoj: 'Završilo je u nekim realnim okvirima'

Sportnet, Branimir Korać • četvrtak, 02.12.2021.
Šibenčani poraženi u Slovačkoj: 'Završilo je u nekim realnim okvirima'

Košarkaši Šibenke upisali su poraz u Alpe Adria kupu na gostovanju kod Levica. Slovaci su slavili s 94:77...

Levice su se pokazale jačim protivnikom od Šibenke te su upisale pobjedu 94:77. Šibenčani su se dobro držali u početku susreta, ali u drugoj dionici više nisu izdržali, izgubili su to razdoblje s 24:6 i otišli u poraz.

"Utakmica u Osijeku nas je mentalno i fizički iscrpila, uz to imali smo i daleki put. Igračima nemam neke velike zamjerke, plan je bio da podijelimo minutažu i da što odmorniji dočekamo utakmicu s Goricom i da pokušamo u ovom periodu s puno utakmica u 5-6 dana izbjeći ozljede. Manjak svježine je utjecao na loš šut sa linije slobodnih bacanja i puno promašenih čistih zicera i u tom dijelu leži razlog za ovakav ishod na kraju. Nemam igračima što zamjeriti. Spremamo se za ono što nam slijedi, a sad je najbitnije sjesti u autobus i sretno stići u Šibenik. Što se tiče Levica, to je izvanredna momčad, imaju stvarno visoku kvalitetu i vrlo velik budžet, što su pokazali pobjedom nad Pardubicama od 30 razlike. Tako da je ovo danas u nekim realnim okvirima", istaknuo je Damir Milačić.

Patrioti Levice: McCallum 14 (5 ul), Spano 3, Krajčovič 5, Lacy 10, Kotasek 2, Volarik 8 (6 sk), Juricek 4 (8 sk), Abraham 19, Bojanovsky 5, Bachan 10, Adamik 1, Freeman 13 (6 sk)

GKK Šibenka: Kujundžić 4, Arslanagić 8 (8 as), Rebić 13, Gulin 6, Bašić, Solomun 13 (6 sk), Antić 5, Jambrović 11, Pleadin 2 (5 as), Paić 15

FOTO: Lukas Droppan

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!