Rukomet

Kalaus: 'Nismo dobro ušle u utakmicu i to je na kraju bio problem'

Mihaela Bradovski • petak, 03.12.2021.
Kalaus: 'Nismo dobro ušle u utakmicu i to je na kraju bio problem'
Foto: Pixsell

Hrvatska je ostavila utakmicu protiv Brazila iza sebe i okreće se prema Paragvaju. U taj susret ući će kao osjetni favorit...

Larissa Kalaus svjesna je da je loš ulazak u utakmicu usmjerio dvoboj na stranu Brazila.

"Ušle smo nekako slabo u utakmicu, nije to bila igra na kakvu smo navikli, posebno u obrani, tu smo imali najviše problema i zapravo taj ulazak u utakmicu nas je i koštao rezultata."

"Zateklo nas je to rano isključenje i nismo ušle u utakmicu kao što je planirano, ali kroz cijelu utakmicu nam je to bio problem. Tek smo u nekim fazama igre držale intenzitet koji je za nas uobičajen."

Slijedi Paragvaj koji je u prvom kolu visoko poražen od Japana s 40:17.

"Rezultat prvog kola govori o dobroj igri Japana. Treba pogledati na koji način Paragvaj igra obranu i kako se pripremiti za to. Trebamo se na neki način napuniti samopouzdanjem i pokazati da je protiv Brazila bio samo loš dan."

Dvoboj protiv Brazila uzeo je dosta energije dijelu igračica, a protiv POaratgvaja bi minutaža trebala biti više raspoređena prema onima odmornijima.

"Neke igračice su se definitivno jučer potrošile više nego druge i treba danas dobra rekuperacija onima koje su puno igrale te u susretu protiv Paragvaja pružiti minutažu svima."

"Definitivno smo se sve nadale drugačijem ishodu i da ćemo lakše otvoriti Prvenstvo i zato nam je ovo samo dodatna motivacija da pokažemo kako je to bio samo loš dan."

FOTO: Jozo Čabraja / kolektiff / HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!