Rukomet

Raspored drugog kruga: Hrvatska u Torrevieji otvara s Argentinom

Matej Kačan • utorak, 07.12.2021.
Raspored drugog kruga: Hrvatska u Torrevieji otvara s Argentinom
Foto: Pixsell

Objavljen je raspored drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometašica u Španjolskoj, a hrvatska će reprezentacija u njega krenuti protiv Argentine u srijedu...

Nakon što su hrvatske rukometne reprezentativke odradile svoj dio natjecanja u skupini H, natjecanje se seli u drugi krug gdje se "Kraljice šoka" križaju sa skupinom G.

Već u srijedu Hrvatsku čeka prvi izazov, u prvom terminu od 15:30 sati protiv Argentine. Ostale parove prvog dana čine Brazil i Austrija te Španjolska i Japan.

U petak će Hrvatice u glavnom terminu od 20:30 ići na težak ispit protiv domaćina Španjolske, dok će se drugi krug zatvoriti u nedjelju sedmog prosinca susretom protiv Austrije u 18 sati, dok nakon toga derbi drugog kruga igraju Španjolska i Brazil.

Hrvatsku u drugom krugu čeka jako težak posao jer tamo ide bez prenesenih bodova. Pobjeda nad Paragvajem se "izbrisala" pa Brazil prenosi četiri boda, a Japan dva.

S Hrvatskom na nula bodova kreću Austrijanke iz druge skupine, dok Argentina prenosi dva, a domaćin Španjolska četiri. Iz drugog kruga u četvrtfinale idu dvije momčadi pa su hrvatske šanse tek teoretske.

Drugi krug, Skupina IV: Palacio de Deportes, Torrevieja:
Srijeda, 8. prosinca
15:30 Hrvatska - Argentina
18:00 Brazil - Austrija
20:30 Španjolska - Japan

Petak, 10. prosinca
15:30 Argentina - Brazil
18:00 Japan - Austrija
20:30 Hrvatska - Španjolska

Nedjelja, 12. prosinca
15:30 Argentina - Japan
18:00 Austrija - Hrvatska
20:30 Španjolska - Brazil

FOTO: Srećko Niketić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!