Nogomet

Conte: 'Odluka Uefe o izbacivanju Tottenhama je nevjerojatna'

Branimir Korać • utorak, 21.12.2021.
Conte: 'Odluka Uefe o izbacivanju Tottenhama je nevjerojatna'

U Tottenhamu su s nevjericom primili odluku Uefe koja je neodigrani susret s Rennesom u Konferencijskoj ligi registrirao s 3:0 čime su Spursi eliminirani iz Europe...

Čelnici Tottenhama ozbiljno razmatraju opciju pravne bitke s Uefom zbog izbacivanja Tottenhama iz Europe registracijom neodigrane utakmice s Rennesom u korist Francuska s 3:0. Antonio Conte poručio je kako iza ove nepoštene odluke stoje osobni interesi.

Podsjećamo, susret nije odigran zbog velikog broja zaraženih igrača u redovima Tottenhama pa su tako ispred njega Završili Rennes i Vitesse koji prema tome nastavljaju s nastupom u Konferencijskoj ligi i na proljeće.

Iako su mnogi sugerirali kako to i nije nužno loša vijest za Tottenham koji se tako može koncentrirati na Premier ligu, Antonio Conte ne slaže se s tim.

"Ovo je nevjerojatna odluka i nema ništa pozitivno u tome. Ta odluka nije fer, cijeli svijet zna koliko imamo velik problem s koronavirusom. Nismo igrali jer su igrači bili bolesni, a vlasti su nam zatvorile trening centar, a ne svojom pogreškom. Zaslužujemo boriti se na travnjaku, a ne ovako, jako sam razočaran odlukom Uefe. Ne mogu razumjeti, ili netko nije znao za naš problem, što mi je teško vjerovati, ili iza svega stoje neki osobni interesi", kaže Conte.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!