Nogomet

Klopp: 'Imamo još trojicu pozitivnih u momčadi i nekoliko u stožeru'

Branimir Korać • petak, 31.12.2021.
Klopp: 'Imamo još trojicu pozitivnih u momčadi i nekoliko u stožeru'

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp priznao je kako i on ima problema s pozitivnim testovima na koronavirus te je ostao bez još trojice igrača za nedjeljni dvoboj protiv Chelseaja...

I Liverpool se priključio brojnim klubovima koji imaju problema s pozitivnim testovima na koronavirus. Jürgen Klopp priznao je tri pozitivna testa među igračima Liverpoola.

"Minamino radi vani, Thiago još uvijek ne. Osim toga imamo i tri nova pozitivna slučaja među igračima te nekoliko u stožeru stoga situacija nije nimalo ugodna", priznao je Klopp.

"Ne mogu reći o kojim igračima je riječ, ali bit će sasvim jasno kada vidite sastav u nedjelju."

Susret još uvijek nije pod prijetnjom odgode, tvrdi Klopp, ali teško se nositi s cijelom situacijom.

"Još uvijek nismo blizu toga da susret bude odgođen, nismo još imali veliki proboj, ali stalno se pomalo događa. Poput lutrije je kada ujutro čekate rezultate."

Klopp je svjestan kako Liverpool mora pobjeđivati ako želi zadržati ritam s Manchester Cityjem.

"Jedini način da uhvatite onog ispred sebe je da pobjeđujete. Međutim to trenutno nije lako. Čeka nas jako težak posao protiv Chelseaja koji je u sličnoj situaciji kao i mi te ima slične probleme. Izaći ćemo na travnjak i pružiti sve od sebe iako smo svjesni da je ovo jako teško i nezgodno gostovanje. Prosječan nastup kod Chelseaja neće biti dovoljan za pobjedu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!