Rukomet

Duvnjak preventivno propustio prvi trening, nema pozitivnih na COVID-19

Branimir Korać • nedjelja, 02.01.2022.
Duvnjak preventivno propustio prvi trening, nema pozitivnih na COVID-19

Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala je u Osijek gdje je počela s pripremama za nastup na Europskom prvenstvu. Prva dobra vijest je da su svi bili negativni na testiranju na koronavirus...

Nakon okupljanja prvog dana 2022. godine u Zagrebu, hrvatski rukometaši otputovali su za Osijek gdje su krenuli s treninzima.

Svi igrači kao i članovi stručnog stožera i "pratećeg osoblja" su odmah testirani na koronavirus, a dobra je vijest što nitko nije pozitivan i ono što trenutno većini reprezentacija stvara velike probleme, Hrvatska može odahnuti.

Ono što za početak nije izgledalo dobro, Domagoj Duvnjak propustio je prvi trening. Međutim nije riječ o ničem što bi trebalo biti problematično, izbornik Horvat ističe kako je riječ o prevenciji.

"Duvnjak ima manjih problema s leđima. Malo osjeti pa nećemo ništa previše riskirati. Osim Duvnjaka, svi ostali igrači su u pogonu i što je najvažnije u ovom vremenu, nema pozitivnih testova. Prevenirali smo sve što možemo i vrlo smo oprezni", istaknuo je izbornik, a prenosi Glas Slavonije.

FOTO: HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!