Košarka

Bogdanović odigrao briljantno za pobjedu nad Jokićevim Nuggetsima!

Matej Kačan • četvrtak, 06.01.2022.
Bogdanović odigrao briljantno za pobjedu nad Jokićevim Nuggetsima!

Najbolju utakmicu svoje ionako sjajne sezone sinoć je odigrao Bojan Bogdanović. On je u pobjedu svog Jazza nad Nuggetsima ugradio čak 36 poena i 13 skokova...

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nastavlja nizati fenomenalne partije ove sezone u NBA ligi. Bojan je protiv Denver Nuggetsa ubacio čak 36 poena za desetu gostujuću pobjedu Jazza u nizu!

Jazzeri su dobar dio razlike stvorili u trećoj dionici kad su imali i 13 poena viška, a na ulazu u četvrtu je na semaforu 88:78. No, preko Nikole Jokića i Montea Morrisa Nuggetsi se vraćaju do 94:91.

Tad opet Bogdanović polaganjem preuzima u svoje ruke, pomoć daju O'Neale i Clarkson, a Bojan zabija dva bacanja 44 sekunde do kraja i opet odmiče Utu na dva posjeda razlike.

Bilo je to dovoljno za 115:109 pobjedu Jazza koji je iskoristio poraz Warriorsa i dodatno se primaknuo vrhu. Bogdanović je odigrao 40 minuta i gađao je 12/20 iz igre, a već je na poluvremenu imao 19 ubačaja.

Nije na tome stao, uhvatio je i 13 skokova, podijelio četiri asistencije i apsolutno je bio prvo ime momčadi koja je igrala bez Inglesa u protokolima i Goberta kojeg muči ozljeda.

18 poena dodao je Rudy Gay, a 17 Donovan Mitchell. Kod Denvera je Jokić imao 26 poena, 21 skok i 11 asistencija, a Morris 20 poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!