Košarka

Nakon dvije teške ozljede i dvije i pol godine pauze, vraća se Klay Thompson

Branimir Korać • nedjelja, 09.01.2022.
Nakon dvije teške ozljede i dvije i pol godine pauze, vraća se Klay Thompson

Nakon dvije i pol godine pauze na parket se vraća Klay Thompson. Thompson je napokon oporavljen i spreman za nastup, a prvi će biti u večerašnjoj utakmici protiv Cavsa...

Golden State Warriorsi dočekali su povratak sjajnog Klayja Thompsona. Jedan od omiljenih igrača u momčadi prošao je pakao u zadnje dvije i pol godine, a iza sebe ima dvije strašno teške ozljede.

13. lipnja 2019. godine u NBA finalu protiv Toronto Raptorsa Thompson je zaradio ozljedu križnog ligamenta nakon što je doskočio na lijevu nogu poslije prekršaja Dannyja Greena. Zanimljivo Thompson se vratio na parket i ubacio dva slobodna bacanja, ali je odmah napustio igru i ubrzo otišao u bolnicu gdje se saznalo kako je riječ o teškoj ozljedi.

Oporavak je bio težak i dugačak te se očekivalo da će se vratiti početkom prošle sezone, ali uslijedila je nova teška ozljeda. Ovaj put stradala je ahilova tetiva što je značilo novo propuštanje cijele sezone i mukotrpan povratak.

Večeras će napokon izaći na parket. "Nema nikakve dvojbe da će to za mene biti nezaboravan trenutak i bit će mi to jedan od velikih trenutaka u karijeri. Klay jako puno znači svima nama, svi ga obožavaju i jako dobro smo vidjeli koliko je patio zadnje dvije i pol godine. Bit će vrlo emotivno", kaže Steve Kerr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!