Tenis

Sky: Đokovićev otac govori da je tenisač opet uhićen, neki australski novinari to opovrgavaju

Matej Kačan • ponedjeljak, 10.01.2022.
Sky: Đokovićev otac govori da je tenisač opet uhićen, neki australski novinari to opovrgavaju

Nova stranica u konfuziji i drami oko Novaka Đokovića. Njegova obitelj tvrdi da je opet uhićen, dok neki australski novinari s izvorima iz Vlade tvrde suprotno...

Niti nekoliko sati nakon što je federalni sud u Australiji odbacio poništenje vize Novaka Đokovića, stižu nove informacije u ovoj priči koja se pretvorila u sagu i dramu.

Naime, na saslušanju je istaknuto da australski ministar imigracije ima pravo i osobnu moć ipak deportirati Đokovića, a odmah je obitelj srpskog tenisača izrazila sumnju i zabrinutost da će se to i dogoditi.

Čini se da se upravo to i događa jer Đokovićev otac Srđan Đoković je reporterima Sky Sportsa kazao kako je njegov sin uhićen. Jutros je Novakov brat Đorđe srpskim medijima poručio kako Vlada planira deportirati Đokovića, ali da je on u tom trenutku bio s odvjetnicima.

Zato još nije poznato je li Đoković uistinu uhićen s namjerom da ga se deportira ili je u pitanju neka druga vrsta kontakta tenisača i policije. No, ispred ureda Đokovićevog odvjetnika jutros su zamijećene veće skupine policije i vozila.

Neki australski novinari već su opovrgnuli navode pozivajući se na izvore iz Vlade i tenisa, a govori se da ministar ima četiri sata da donese odluku hoće li Đokoviću opet uskratiti vizu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!