Rukomet

Duvnjak i Cindrić i dalje pozitivni, odluka o putnicima u utorak

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.01.2022.
Duvnjak i Cindrić i dalje pozitivni, odluka o putnicima u utorak
Foto: Pixsell

PCR testiranje koje se s nestrpljenjem, ali i strepnjom čekalo u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji održano je jutros i dobra je vijest da nema novozaraženih...

Nakon poraza od Rusije u subotu u posljednjem pripremnom dvoboju, izbornik Hrvoje Horvat naglasio je kako se sada čeka 10. siječanj kada će biti taj zadnji obavezni PCR test i nakon njega će objaviti putnike za Szeged.

Dobre i loše vijesti na tom testiranju, svakako doba vijest je da nema novih pozitivnih testova i da svi koji su dosad bili negativni su i dalje negativni.

Loša vijest je kako i dalje pozitivan test imaju Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić koji tako i dalje ostaju u izolaciji. Mogu se priključiti reprezentaciji tek nakon negativnog testa i dozvole liječnika za nastup.

Baš iz tog razloga Horvat je odgodio potvrdu putnika za Szeged i odluka će pasti sutra, 11. siječnja. Duvnjak i Cindrić će svakodnevno biti testirani i tek kada dobiju negativan test, moći će se priključiti reprezentaciji.

Ovo nije nimalo neobična situacija, vrlo su česti slučajevi da je netko pozitivan i nakon petog dana od prvog pozitivnog testa stoga moglo bi i to stvarati smetnju reprezentacijama na Euru.

FOTO: Srečko Niketić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!