Rukomet

Kukin: 'Pozitivna vijest kod Duvnjaka i Cindrića je što su oni klinički jako dobro'

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.01.2022.
Kukin: 'Pozitivna vijest kod Duvnjaka i Cindrića je što su oni klinički jako dobro'
Foto: Pixsell

Liječnik hrvatske rukometne reprezentacije Tomislav Kukin objasnio je situaciju s Domagojem Duvnjakom i Lukom Cindrićem te poručio kako se obojica dobro osjećaju...

Hrvatska rukometna reprezentacija odradila je danas posljednje testiranje uoči odlaska u Mađarsku i PCR test ovaj put bio je negativan za sve osim Domagoja Duvnjaka i Luku Cindrića.

"Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić su i dalje pozitivni što za nas znači da oni moraju ostati u Osijeku. Testirat ćemo ih iz dana u dan i kada postanu negativni priključit će se ekipi", pojasnio je liječnik reprezentacije Tomislav Kukin.

Kukin je zadovoljan što ostali testovi nisu bili pozitivni.

"Ostatak momčadi i stručni stožer su negativni što je dobra vijest jer se kod svakog testiranja brinemo hoće li iskočiti netko pozitivan. Ovaj put nije pa mislim da je općenito ta situacija oko tima i stožera stabilna."

Što se tiče Duvnjaka i Cindrića, oni se jako dobro osjećaju.

"Pozitivna vijest kod Duvnjaka i Cindrića je što su oni klinički jako dobro. Mi ćemo svakako napraviti i objektivne kliničke pretrage, ali dobra je vijest da su oni takvi pa ako bi stvar išla dobro, možda ih i vidimo u ekipi."

FOTO: Bruno Fantulin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!