Rukomet

Horvat: 'Još uvijek ima vremena da Duvnjaka i Cindrića vidimo protiv Francuske'

Branimir Korać • utorak, 11.01.2022.
Horvat: 'Još uvijek ima vremena da Duvnjaka i Cindrića vidimo protiv Francuske'
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat još uvijek ne gubi nadu u oporavak i priključenje Duvnjaka i Cindrića prije susreta s Francuskom...

Pripreme su završene i hrvatski rukometaši otputovali su za Szeged gdje ih čeka nastup u prvoj fazi priprema za Europsko prvenstvo. Izbornik Hrvoje Horvat tvrdi kako je Hrvatska spremna za nastup.

"Turbulentna faza još uvijek na žalost nije iza nas. Odradili smo sve treninge, neke stvari su se iskristalizirale. Još uvijek smo u čekanju Cindrića i Duvnjaka, ali dečki su tu spremni, pripremili smo se i za Francusku tako da svi jedva čekamo da krenu utakmice."

S obzirom na cijelu situaciju, planovi i sve oko nastupa i utakmica konstantno se prilagođava iz dana u dan, ali Horvat ne gubi nadu u nastup Duvnjaka i Cindrića od prve utakmice.

"Planovi se revidiraju na dnevnoj bazi, svi koji su negativni idu, pozitivni ostaju ovdje, testirat će se svaki dan i možemo samo držati fige da će nam se što prije priključiti, još uvijek ima vremena da ih vidimo protiv Francuske na otvaranju Prvenstva."

Horvat se nije izjašnjavao o dugoročnim planovima.

"Dogovorili smo se da se fokusiramo isključivo i prvenstveno na otvaranje Prvenstva i prvu utakmicu, da tu budemo pravi i idemo utakmicu po utakmicu, loptu po loptu, gol po gol. Ne treba se previše razbacivati nekim dugoročnim planovima. Znamo kako želimo izgledati i kakve nas navijači žele vidjeti na Prvenstvu, takvi bi trebali biti već od starta"

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!