Rukomet

Novi šok za Horvata: Marko Mamić pozitivan na koronavirus

Branimir Korać • srijeda, 12.01.2022.
Novi šok za Horvata: Marko Mamić pozitivan na koronavirus
Foto: Pixsell

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se u Szegedu gdje će sutra susretom protiv Francuske početi s nastupom na Europskom prvenstvu. Loša vijest stigla je danas, Marko Mamić bio je pozitivan na testiranju na koronavirus...

Nakon što su na početku treće faze priprema za Europsko prvenstvo pozitivni na koronavirus bili Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, nakon dolaska u Mađarsku pozitivan je i Marko Mamić.

Duvnjak je prije odlaska reprezentacije za Mađarsku bio negativan na testiranju, ali zbog problema s leđima ostao je u Hrvatskoj i nakon tretmana trebao bi se priključiti reprezentaciji.

Jučer je još uvijek pozitivan bio Luka Cindrić koji mora čekati negativan test kako bi se mogao priključiti.

Novi problem je s Mamićem koji je zbog pozitivnog testa praktički izgubljen za sve tri utakmice prve faze natjecanja što znači da bi Hrvoje Horvat, ne bude li nekih posebnih promjena, u tim utakmicama trebao koristiti one igrače koji su igrali protiv Rusije u Osijeku.

Podsjećamo, Mamić nije nastupio u tim susretima protiv Rusije zbog lakše ozljede te je veliku minutažu imao Halil Jaganjac što ga očekuje i na Prvenstvu.

Ostaje otvoreno vrijeme priključenja Duvnjaka i(li) Cindrića, ali i s obzirom na novu situaciju moguće priključenje novog igrača nakon pozitivnog testa Mamića.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Križy12.01.2022. u 17:19
    Neće na dobro..
    Križy