Rukomet

Crnogorci u borbi s koronavirusom: 'Danci u hotelu više izgledaju kao kirurzi nego igrači'

Branimir Korać • četvrtak, 13.01.2022.
Crnogorci u borbi s koronavirusom: 'Danci u hotelu više izgledaju kao kirurzi nego igrači'
Foto: Pixsell

Sudeći prema svim predviđanjima, najneravnopravniji dvoboj dana trebao bi biti onaj između Danske i Crne Gore. Razlog je jednostavan, Danska je dosta kvalitetnija, nema problema, a Crna Gora uz to ima more briga zbog pozitivnih testova...

Jako težak posao je pred Crnom Gorom koja je praktički ostala bez glavnine vanjske linije, otpali su za ovaj dvoboj pozitivni Vasko Ševaljević, Stevan Vujović, Miloš Božović i Mile Mijušković.

Nema niti izbornika Zorana Roganovića, a na drugoj strani stajat će Danska koja i ovdje dolazi po titulu te se neće zadovoljiti ničim manjim.

U izostanku izbornika Roganovića, reprezentaciju će s klupe voditi direktor reprezentacije Draško Mrvaljević.

"Mislim da nije bilo težeg trenutka za stručni stožer i igrače. Nadamo se da će oni koji su pozitivni imati priliku nastupiti na ovom Prvenstvu, ali toliko je sve zbrkano, toliko je propusta oko organizacije ovih dana. S koronom se sve višestruko komplicira, ali nadam se da ćemo kad izađemo na teren skrenuti misli sa svih nedaća koje se dešavaju među nama i oko nas", poručio je Mrvaljević.

Riječi Mrvaljevića pokazuju zašto su se možda Danci sačuvali od pozitivnih testova.

"Danci su došli kompletni, sačuvali su se od korone, u hotelu više izgledaju kao kirurzi nego kao igrači. Bavimo se našim timom, našim problemima. Nismo mnogo razmišljali o Danskoj, već samo o našoj mentalnoj i fizičkoj pripremi."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!