Rukomet

Šušnja: 'Nisu oni nas nadigrali, mi smo im dali par tih ključnih lopti'

Mihaela Bradovski • petak, 14.01.2022.
Šušnja: 'Nisu oni nas nadigrali, mi smo im dali par tih ključnih lopti'
Foto: Pixsell

Leon Šušnja vodio je bitku s francuskim igračima i u obrani i u napadu, a nakon susreta isticao je zadovoljstvo borbenošću te dodao kako je presudilo nekoliko hrvatskih pogrešaka nakon čega se Francuska odvojila...

Iako je Hrvatska loše ušla u utakmicu i prijetio joj je ružan poraz, uspjela se s vremenom oporaviti i zaprijetiti potpunim povratkom u susret. Leon Šušnja ne skriva kako je bilo nervoze u početku.

"Ušli smo malo nervozno u utakmicu, vidjelo se da nas ima puno novih i prvih desetak minuta bili smo pod nekim stresom. Međutim poslije smo uhvatili ritam i igrali smo dobru obranu gdje 10-15 minuta nisu imali rješenja u prvom dijelu i vratili smo se. Tu smo pokazali da možemo igrati i tako smo nastavili u drugom dijelu, ali imali smo 2-3 gluposti koje smo napravili. Nisu oni nas pobijedili, mi smo im dali par tih ključnih lopti i odvojili su se. Mogu samo čestitati dečkima na hrabrosti, dali smo sve od sebe. Zaboravit ćemo ovu utakmicu i čekamo sljedeću. Idemo na glavu, idemo tražiti prolaz."

Šušnja ističe napad 7 na 6 kao nešto što je jako dobro funkcioniralo u ovom dvoboju.

"I ja sam isto na početku utakmice imao taj brzoplet šut, promašio sam, ali takve stvari se događaju. Bitno je da dignemo glavu i nastavimo dalje. U 7 na 6 imali smo prostor, tražili pivote bilo je mjesta za vanjske i mislim da smo taj segment dobro odradili. Vraćanje u obranu bilo je dobro i mislim da smo ih dosta namučili."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!