Tenis

Australci odlučili: Novaku Đokoviću ponovno poništena viza!

Branimir Korać • petak, 14.01.2022.
Australci odlučili: Novaku Đokoviću ponovno poništena viza!

Australski ministar imigracije Alex Hawke donio je odluku o novom poništavanju vize Novaku Đokoviću što znači da će biti najvjerojatnije deportiran iz Australije...

Novak Đoković ipak mora napustiti Australiju! Australski ministar imigracije odlučio je poništiti vizu, a njegova odluka jača je od odluke suda koji je Đokovićevu vizu proglasio valjanom.

Đokovićev tim ima spremnu žalbu na tu odluku, ali šanse za ostanak nakon ove odluke ipak su male.

Ovo je šokantna vijest za Đokovića koji je mislio kako je sve gotovo nakon što je na sudu dobio pozitivan odgovor i ostao u Australiji. Ipak, ministar imigracije ostao je pri onome što se dogodilo prilikom Đokovićevog dolaska u Australiju.

Ministar je u odluci istaknuo kako je odluku donio u interesu za javno zdravlje.

Prvom igraču svijeta nimalo nisu išla u prilog događanja nakon odluke suda, Đoković je morao objašnjavati što se događalo 17. i 18. prosinca nakon što je bio pozitivan na koronavirus, zatim zašto je u vizi označio kako nije nigdje putovao, a bio je u Španjolskoj.

Da bi se ovako što moglo dogoditi bilo je jasno u zadnja dva dana, naime prvo je novinar koji je vrlo dobro informiran na Twitteru objavio kako ministar ide u tom smjeru, a jučer je Đoković prekinuo trening i napustio teren nakon što mu je trener pokazao nešto na mobitelu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!