Rukomet

[VIDEO] Izbornik Horvat oduševljen pobjedom: 'Pobijedilo je veliko hrvatsko srce!'

Matej Kačan • subota, 15.01.2022.
[VIDEO] Izbornik Horvat oduševljen pobjedom: 'Pobijedilo je veliko hrvatsko srce!'
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Hovat očekivano je bio prezadovoljan svojom prvom pobjedom na Euru. Posebno je istaknuo srce i borbu na terenu...

Izbornik Hrvoje Horvat bio je ponosan i sretan nakon susreta, s pravom, unatoč silnim problemima, Hrvatska je ostvarila veliku pobjedu.

"Prava muška utakmica, veliko hrvatsko srce koje je igralo na ovaj važan dan, pokazalo je kako se nosi ovaj dres. Veliko hvala i dečkima koji su došli pet do 12 jer nije lako kao Musa i Ravnić doći u dva u noći i onda odigrati ovakvu utakmicu."

U ovoj teškoj situaciji nije lako išta slagati i planirati, a Horvat je istaknuo još jedan detalj, voli igrati protiv španjolskih trenera.

"Više ni ne radimo nekakve dugoročne velike planove, volim igrati protiv trenera Španjolaca, oni postavljaju igru dosta striktno i jasno i onda kada ih se pročita i ubaci im se kamenčić u stroj, uđu u ogromne probleme. Dominirali smo cijelu utakmicu i zasluženo slavili, mada mi je žao zbog zadnjeg napada."

"Preuzeo sam reprezentaciju u pravom trenutku jer je uvijek trenutak pravi. Vrijeme je izazovno i trenutak je izazovan, ali to te veseli i mislim da će nakon ovog sve biti kamilica. Tako se raste, ekipa izgleda dobro i ima povjerenje u naš rad, da nije tako, ne bi nas tako ispratili."

Situacija s Jaganjcem i Jelinićem je dobra.

"Kod Halila nije ništa ozbiljno, a Jelinić je imao grč i bit će dobro."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!