Tenis

Kecmanović: 'Igrat ćemo kako bi osvetili Đokovića'

Matej Kačan • ponedjeljak, 17.01.2022.
Kecmanović: 'Igrat ćemo kako bi osvetili Đokovića'

Sprski tenisač i nesuđeni suparnik Novaka Đokovića u prvom kolu Australian Opena, Miomir Kecmanović pružio je podršku svom sunarodnjaku nakon pobjede nad njegovom zamjenom...

Nakon što je ostao bez svog srpskog dvoboja u prvom kolu Australian Opena protiv Novaka Đokovića, Miomir Kecmanović upisao je pobjedu nad njegovom zamjenom, Talijanom Salvatoreom Carusom.

Kecmanović je nakon meča govorio o cijeloj situaciji oko Đokovićeve deportacije, kao i propuštenoj prilici za veliki meč, a izrazio je podršku sunarodnjaku.

"Jako je ružno i nesretno to što mu se dogodilo. Iako sam sretan zbog pobjede, i dalje se osjećam loše zbog njega i zbog toga što nismo uspjeli odigrati svoj meč", rekao je.

Naravno da je situacija oko Đokovića postala tema i među sunarodnjacima tenisačima, a svi kolege složni su u podršci Novaku.

"Bilo je teško ne pričati o tome jer se događalo baš prije naših mečeva, pogotovo što sam ja trebao igrati protiv njega. Rekli smo da ćemo dati sve od sebe, na neki način ga osvetiti i učiniti ga ponosnim. Znamo da je najbolji predstavnik pa je šteta da ne može predstavljati Srbiju, ali dat ćemo sve od sebe kako bi to nekako nadoknadili", kazao je Kecmanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!