Nogomet

Barcelonin direktor: 'Za sve bi bilo najbolje da Dembele što prije napusti klub'

Branimir Korać, HINA • četvrtak, 20.01.2022.
Barcelonin direktor: 'Za sve bi bilo najbolje da Dembele što prije napusti klub'

Sve je izglednije kako će Ousmane Dembele napustiti Barcelonu, posebno nakon što mu je iz kluba otvoreno poručeno kako bi za sve bilo najbolje da što prije ode iz Barcelone...

Barcelona se želi riješiti napadača Ousmanea Dembelea u zimskom prijelaznom roku kako bi dobila odštetu, jer mu u lipnju ističe ugovor i tada može napustiti klub bez odštete.

"Prije pet mjeseci smo počeli pregovore s njegovim menadžerima. Tijekom tog vremena imali smo stalnu komunikaciju i naš je stav bio da želimo da ostane. Uložili smo puno truda i prezentirali smo mu razne ponude. Doista smo napravili puno da razmisli o svojoj budućnosti. No, on je odlučio da ne želi nastaviti igrati u Barci. Do kraja zimskog prijelaznog roka ostalo je 11 dana i bilo bi najbolje za njega i za klub da što prije ode", izjavio je direktor Barcelone Mateu Alemany.

Dembele je doveden u Barcu 2017. kao zamjena za Neymara, koji otišao u Paris St Germain. Za njegov transfer Barcelona je Borussiji Dortmund isplatila 105 milijuna eura odštete. No, Dembele nije ispunio očekivanja, često je izbivao zbog ozljeda, a u 129 nastupa zabio je 31 gol.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!