Rukomet

Gadža: 'Moramo igrati kao prošle dvije utakmice i onda ćemo upisati nova dva boda'

Mihaela Bradovski • utorak, 25.01.2022.
Gadža: 'Moramo igrati kao prošle dvije utakmice i onda ćemo upisati nova dva boda'
Foto: Pixsell

Pred hrvatskim rukometašima je još jedan dvoboj na Europskom prvenstvu, sutra od 18 sati igraju protiv Noizozemske i tim susretom opraštaju se od Eura...

Pobjedom protiv Islanda Hrvatska je stigla do prvih bodova u drugom krugu Europskog prvenstva. Bilo je neizvjesno, a Ante Gadža zabio je za pobjedu 15 sekundi prije kraja.

"Dobro se spavalo, nema tu nekakvog slavlja, nismo napravili ono što smo htjeli, a to je prolazak u polufinale. Htjeli smo pokazati da smo tu i da smo dobri, da imamo karakter i borbenost te mislim da smo tu položili."

"Hvala ljudima koji su čestitali, sretan sam zbog toga, ali to je ekipa zaslužila jer nije bilo lako podići se. Dogovorili smo se da ćemo odigrati kako treba i sretni smo zbog toga."

"Jučer sam to bio ja, siguran sam da bi i netko drugi isto napravio. To je zasluga ekipe, borili smo se kroz cijelu utakmicu i onda ti se na kraju vrati."

Slijedi dvoboj protiv Nizozemske, Gadža upozorava na tu brzinu Nizozemaca.

"Podigli su se i igraju stvarno lijep rukomet, među najljepšim na turniru. Brzi su i nezgodni, sigurno će obrana i sutra imati pune ruke posla. U napadu ćemo probati koncentrirano i sa što manje tehničkih grešaka jer su stvarno brzi u tranziciji, to im je najjači adut, međutim opet će se nas pitati. Moramo igrati kao prošle dvije utakmice i mislim da ćemo onda upisati nova dva boda."

Nakon tog dvoboja, svi igrači nastavljaju s klupskim obavezama.

"Izdržat ćemo još sutra, onda par dana odmora i svi u klubove. Čeka nas još puno toga ove sezone tako da nadam se da ćemo odmoriti par dana."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!