Košarka

Nezadovoljstvu usprkos: Netsi neće ove zime niti slušati ponude za Hardena

Matej Kačan • četvrtak, 27.01.2022.
Nezadovoljstvu usprkos: Netsi neće ove zime niti slušati ponude za Hardena

Usprkos tome što su se pojavili navodi kako bi na ljeto mogao istraživati druge ponude, James Harden sigurno neće ove zime biti razmijenjen iz Brooklyn Netsa...

Premda se prije nekoliko dana u svim relevantnim američkim medijima pojavila glasina kako je James Harden nezadovoljan u Netsima te želi na ljeto testirati vode slobodnih agenata, Netsi ga ove zime neće razmijeniti.

Navodi su govorili kako je Harden nezadovoljan životom u Brooklynu, kao i činjenicom da je treći dio zvjezdanog trozupca Kyrie Irving zbog odbijanja da se cijepi s momčadi samo "na privremenom radu" na gostovanjima.

Isti tekst je kazao i kako će Harden sigurno slušati ponude i testirati tržište na ljeto, pa čak i ako na krajau odluči ostati u Netsima. To znači da Netsi imaju opasnost da na ljeto izgube jednu od zvijezda, a ostanu bez ičega.

Zato su se odmah pojavile glasine o razmjeni Hardena prije prijelaznog roka u NBA ove zime kako bi Netsi dobili barem nekakav povrat, ali to je poznati NBA insajder Adrian Wojnarowski opovrgnuo.

Popularni "Woj" je kazao kako "Netsi neće ulaziti u razgovore s ijednom ekipom koja ih nazove oko pregovora za Hardenovu razmjenu."

Usprkos Irvingovim problemima, kao i ozljedom Kevina Duranta što često ostavlja Hardena "usamljenog" u vođenju momčadi, Netsi igraju dosta dobro i samo su na pobjedu od vrha Istoka.

Dio razloga zašto Netsi ne žele ni čuti za razmjenu svoje 32-godišnje zvijezde je i činjenica da sami Harden, Durant i Irving, kao i momčad, ali i većina lige smatraju kako je trojac nezaustavljiv kad je skupa na terenu pa se svi nadaju tituli koja bi umirila strasti i oplodila ovaj projekt.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!