Košarka

Barać: 'Split je dopunskom selekcijom promijenio sliku o sebi'

Branimir Korać • četvrtak, 27.01.2022.
Barać: 'Split je dopunskom selekcijom promijenio sliku o sebi'

U petak od 19 sati u Splitu gostuje Igokea, dolazi kao favorit i traži pobjedu. Gosti ipak oprezno ulaze u ovaj dvoboj i neće se opustiti...

Igokea je favorit u dvoboju u Splitu, ali zbog općeg stanja, gostovanja i samog Splita, ne ulazi olako u ovaj dvoboj. Trener Marko Barać poručuje kako neće biti opuštanja.

"Iskoristili smo ovaj vikend da razmišljamo o sebi i započnemo proces vraćanja forme u odnosu na vrijeme prije korone, kako individualne tako i momčadske. Igramo protiv ekipe koja je dopunskom selekcijom promijenila sliku o sebi, posebno kada je igra u napadu u pitanju. Igramo protiv dobrog sastava, koji u domaćem prvenstvu ima izuzetan omjer, a nekoliko utakmica AdmiralBet ABA lige su izgubili u samoj završnici. Utakmicu protiv Splita pripremamo s najvećim respektom, imajući u vidu da smo i prošle godine tamo odigrali utakmicu koja je za nas bila nimalo prijatna, ali smo na kraju uspjeli pobijediti", istaknuo je Barać za službenu stranicu lige.

Opasnost po Split predstavljat će James Robinson koji također ističe oprez uoči ovog dvoboja.

"Idemo na vrlo bitnu gostujuću utakmicu u Split, odlična prilika protiv dobrog protivnika. Moramo izvršiti sve zadatke koje nam je trener zadao, biti agresivni i u oba smjera i to je to. Vidjet ćemo sutra."

FOTO: Igokea, Nikola Vuruna

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!