Košarka

HKS završnicu Krešinog Kupa dodijelio Rijeci

Matej Kačan • utorak, 01.02.2022.
HKS završnicu Krešinog Kupa dodijelio Rijeci
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Saznali smo domaćina ovogodišnjeg završnog turnira Kupa Krešimir Ćosić. Final Four igrat će se na neutralnom terenu, a domaćin je Rijeka...

Završni turnir Kupa Krešimir Ćosić, koji se ove godine igra u formatu Final Foura, dodijeljen je Riječko sportskom savezu i igrat će se u dvorani Zamet u Rijeci.

HKS je raspisao natječaj na koji su se navodno javili i Split, Zadar, kao i Cedevita Junior, ali će se završnica ipak igrati na neutralnom terenu jer riječkih klubova nema u konkurenciji.

Termin turnira je 18. i 19. veljače, a prvi sudionik Final Foura je Cibona koja je u četvrtfinalu svladala Furnir. Ostali sudionici saznat će se do 16. veljače.

U utorak na Gripama igraju Split i Puntamika svoj dvoboj osmine finala i pobjednik će na Goricu, dok ostala dva četvrtfinalna para čine Ribola Kaštela i Cedevita Junior te Zadar i Zabok.

Zadar je dvostruki branitelj naslova. 2020. ga je osvojio na Final Eightu u Zadru, dok su se prošle sezone zbog epidemioloških mjera utakmice do finala igrale na domaćem ili gostujućem terenu, dok je finale bilo na neutralnom terenu u Omišu.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLKup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!