Nogomet

Laporta: 'Mislimo kako Dembele već ima dogovoren ugovor s drugim klubom'

Mihaela Bradovski • utorak, 01.02.2022.
Laporta: 'Mislimo kako Dembele već ima dogovoren ugovor s drugim klubom'

Ousmane Dembele jedna je od glavnih priča oko Barcelone posljednjih mjeseci. Francuz koji je vrlo malo toga dao klubu, a puno zaradio, neće još dugo nositi dres Barcelone...

Još jednom se dogodila ista stvar kao toliko puta ove sezone. Barcelonina uprava i Ousmane Dembele i njegovi zastupnici, nisu se uspjeli dogovoriti.

I jedna i druga strana nadala se razlazu u ovom prijelaznom roku, ali Dembele je na užas dijela kluba i dalje u Barceloni.

Transferi koji su se proteklih dana spominjali nisu se dogodili, u konačnici se činilo da bi se mogao postići dogovor s PSG-om, ali nisu se približili. Joan Laporta ima teoriju što se događa.

"Njegovu situaciju teško je za razumjeti. Mi mislimo kako već ima dogovoren ugovor s drugim klubom, dobili smo naznake za to. ono što ćemo napraviti je braniti interese kluba", istaknuo je Laporta.

Bila je jedna konkretna ponuda i to čini se iz Chelseaja.

"Jako sam iznenađen da nije prihvatio ponudu engleskog kluba, nije želio.Nije bilo smisla za takvo što jer je to bila jako dobra ponuda za njega i za klub. To bi nam svakako olakšalo život. Ponudili smo mu jako dobar novi ugovor, ali rekao je - ne. Prvo je govorio kako nije problem u novcu da bi na kraju bio. Tu smo došli do ovog gdje smo sada."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!