Košarka

Kuliš: 'Bili smo kvalitetan suparnik i Split natjerali na veliku minutažu za nositelje'

Matej Kačan • srijeda, 02.02.2022.
Kuliš: 'Bili smo kvalitetan suparnik i Split natjerali na veliku minutažu za nositelje'

Trener KK Puntamike Stipe Kuliš bio je zadovoljan predstavom svoje momčadi protiv Splita na Gripama, posebno kad se u obzir uzmu sve okolnosti...

Nakon što su imali velikih problema s koronavirusom pa izostanko treninga zbog neisplate plaća, košarkaši Puntamike pojavili su se na Gripama i u osmini finala pružili dostojan otpor Splitu.

Zadovoljan predstavom, a posebno početkom i još nekim djelovima susreta bio je i trner zadarske momčadi Stipe Kuliš.

"Mi smo na utakmicu došli bez odrađenog treninga od prošle utakmice zbog svojih problema i nismo znali u kojem će se smjeru razviti. Međutim, kvalitetno smo ušli u utakmicu i pokazali u jednom dijelu intenzitet igre koji je potreban za igru protiv momčadi kvalitete Splita."

No, nisu Zadrani kroz cijeli susret mogli držati tu razinu, na kraju su Žuti odjurili do pobjede.

"Na kraju definitivno zaslužena pobjeda Splita, ali mislim da smo bili kvalitetan suparnik koji je natjerao Split da mora pogoditi 16 trica kako bi ovaj susret ovako priveo kraju. Želim Splitu sreću u nastavku natjecanja, na nama je da radimo dalje."

Kulišu ostaje utjeha da je Splita natjerao da najbolji i najiskusniji igrači poput Ukića i Shortera moraju igrati dosta.

"Njihovi nosioci su imali značajnu minutažu i drago nam je što smo utakmici dali jedan natjecateljski ton", zaključio je.

FOTO: Andrej Jančijev/KK Sonik Puntamika

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!