Košarka

Subotić: 'U početku energetski nismo bili dobri, ali kontrolirali smo utakmicu'

Matej Kačan • srijeda, 02.02.2022.
Subotić: 'U početku energetski nismo bili dobri, ali kontrolirali smo utakmicu'

Trener košarkaša Splita Srđan Subotić prokomentirao je pobjedu nad Puntamikom u osmini finala Kupa, a najavio je i daljnje obveze svoje ekipe...

Košarkaši Splita posljednji su sudionik četvrtfinala Kupa Krešimir Ćosić. Žuti su na domaćem terenu svladali Puntamiku, a pobjedu je prokomentirao trener Srđan Subotić.

"Mislim da smo kontrolirali rezultat i zbivanja na terenu kroz veći dio utakmice. Na početku energetski nismo bili na potrebnoj razini, to je donekle i razumljivo zbog pražnjenja protiv Igokee", kazao je, pa nastavio:

"No, znali smo važnost ove utakmice, vrlo brzo smo reagirali na ono što je Sonik spremio te smo kontrolirali utakmicu."

Slijedi HT Premijer liga i Šibenka.

"Tamo smo izgubili utakmicu, ali bili smo tad u teškom periodu, nismo mogli trenirati pa očekujem da ćemo sad biti bolji. No, utakmice dolaze jedna za drugom, ritam je težak i prije svega će se trebati oporaviti kako bi bili mentalno i fizički dobri, a onda će košarka doći na vidjelo."

U samom Kupu Krešimir Ćosić slijedi Gorica pa, ako se pobijedi, i završnica u Rijeci, ali Subotić ne gleda tako daleko.

"Hrvatska natjecanja su jako bitna i tu želimo što dalje. Oba natjecanja će biti izjednačena, odlučivat će nekoliko lopti i trenutna forma i inspiracija. Nemamo sad vremena više razmišljati o Kupu, on dolazi kasnije", zaključio je Subotić.

FOTO: KK Split/Ivica Čavka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!