Košarka

Anzulović: 'Sve nas je manje i bez nekih osvježenja teško ćemo ovo izgurati'

Branimir Korać • subota, 05.02.2022.
Anzulović: 'Sve nas je manje i bez nekih osvježenja teško ćemo ovo izgurati'
Foto: Pixsell

Zadar je upisao domaći poraz od Cibone u susretu u kojem je očekivao više. Međutim oslabljen ipak nije uspio doći do pobjede...

Cibona je slavila u gostzima u Zadru s 82:80, iskoristila je probleme domaćina koji su bili i bez Mavre i Bursaća. Problem s rotacijom spomenuo je Vladimir Anzulović.

"Igrali smo praktički bez dva igrača u petorci. Teško je vrijeme iza nas i s koronom i s ozljedama, sve nas je manje i bez nekih osvježenja teško ćemo ovo izgurati. Čestitam Ciboni na pobjedi, čestitam i svojim momcima. Da smo bili koncentriraniji u nekim situacijama vjerujem da bi onda pobjeda otišla na našu stranu", istaknuo je Anzulović.

Dario Drežnjak bio je prvo ime Zadra, ali nakon susreta nije previše razmišljao o svom nastupu. Nakon poraza od Cibone, nije mogao biti zadovoljan.

"Nažalost na kraju poraz, pa je i nebitno kako sam ja odigrao. Već za dva dana imamo novu utakmicu tako da nemamo puno vremena za razmišljati o ovom porazu nego moramo nastaviti raditi i što bolje se pripremiti za tu utakmicu koju u nedjelju igramo protiv FMP-a."

FOTO: Šime Zelić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!