Košarka

Okorn: 'Kada smo saznali da ne igraju Mavra i Bursać, našli smo se pod pritiskom'

Branimir Korać • subota, 05.02.2022.
Okorn: 'Kada smo saznali da ne igraju Mavra i Bursać, našli smo se pod pritiskom'
Foto: Pixsell

Cibona je upisala bitnu pobjedu u hrvatskom košarkaškom prvenstvu na gostovanju kod najvećeg rivala Zadra. Cibosi su iskoristili probleme koje imaju domaćini i na kraju su zaslužili pobjedu...

Cibona je odnijela pobjedu iz Višnjika 82:80, a Gašper Okorn nastavio je stopostotni niz na klupi Cibosa. Upozoravao je koliko će ovo biti teško gostovanje, ali i da se neće predati olako.

"Čestitao bih dečkima na pobjedi jer je uvijek lijepo s Cibonom pobijediti Zadar u Zadru. S druge strane mislim da je još uvijek dalek put za jedan i drugi tim do kraja Prvenstva tako da ovo i ne odlučuje o mnogo toga. Zadar je igrao bez dva jako bitna igrača, Mavre i Bursaća i kada smo mi to saznali, nama je to stvorilo pritisak jer smo onda bili praktički primorani uzeti pobjedu. Čestitao bih ekipi Zadra i zaželio im sve dobro kako u AdmiralBet ABA Ligi tako i u HT Premijer ligi", istaknuo je Okorn.

Odličnu utakmicu odigrao je Amar Gegić konji je na obje strane parketa bio vrlo dobar.

"Fizički veoma zahtjevna utakmica, naravno radi vremena koje smo imali taktički smo se dobro pripremili, ispoštovali smo većinu dogovora koje smo postavili u svlačionici i time smo došli do pobjede koja je u ovom trenutku vrlo bitna za nas. Okrećemo se sljedećoj utakmici koja dolazi već za tri dana, a koja je veoma važna za nas."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!