Liga prvaka mladih, 1/16 finala, 09.02.2022, 18:00 h
Hajduk juniori 2:3 Atletico Madrid U19

Atletico sretniji u raspucavanju, Hajduk bez osmine finala Lige prvaka mladih

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.02.2022.
Atletico sretniji u raspucavanju, Hajduk bez osmine finala Lige prvaka mladih
Foto: Pixsell

Madridski Atletico imao je više sreće u izvođenju jedanaesteraca na Poljudu i prošao je u osminu finala Lige prvaka mladih...

Hajduk ipak nije prošao među 16 najboljih u Ligi prvaka mladih. Na Poljudu je ugostio madridski Atletico i nakon velike borbe upisao je poraz u raspucavanju s 11 metara.

Susret je u 90 minuta okončan 0:0 iako je bila kontroverzna situacija na kraju prvog dijela kada je Hajduk došao do pogotka, ali nije priznat. Uslijedilo je raspucavanje gdje je Atletico bio mirniji i upisao je pobjedu.

U prvom dijelu viđeno je puno nadmudrivanja na sredini terena i Hajdukovoj polovici, Atletico je imao nekoliko solidnih situacija, ali vodstvu je ipak najbliži bio Hajduk.

U sudačkoj nadoknadi nakon ubačaja sa strane glavom je pucao Čuić, lopta je pogodila gredu, vratar je krenuo na nju, ali s leđa mu se postavio Pukštas koji je napravio prekršaj i pogodak koji je postigao nakon toga nije priznat.

U drugom dijelu doista slična igra kao u prvom poluvremenu, Atletico je ponovno spojio nekoliko prilika, a s druge strane Hajduk je priliku dočekao u raspucavanju s 11 metara.

Tu ipak nije bilo dovoljno mirnoće, Ljubičić je pogodio stativu pa je Silić vratio Hajduk obranom Corralu, no kasnije Capan gađa stativu, a Pukštas puca preko gola i Atletico odlazi u osminu finala.

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Liga prvaka mladih

1/16 finala

Hajduk juniori2:3 **Atletico Madrid U19

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!