Rukomet

Cupara: 'Sve je bilo sjajno do 2. siječnja kada nas je nekoliko dobilo pozitivan test'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 10.02.2022.
Cupara: 'Sve je bilo sjajno do 2. siječnja kada nas je nekoliko dobilo pozitivan test'
Foto: Pixsell

Srbija je na Europskom prvenstvu u rukometu imala ogromnih problema s pozitivnim testovima i Vladimir Cupara smatra kako je to ključni razlog lošeg rezultata...

Mjesecima uoči početke Europskjog prvenstva iz srpskog tabora podgrijavan je optimizam, vjerovalo se u dobar rezultat, ali on je izostao.

"Sve je bilo sjajno do 2. siječnja kada nas je nekoliko dobilo pozitivan test na koronavirus. Bio sam pet dana u karanteni i slijedio upute, a tih nekoliko stresnih dana utjecalo je na atmosferu koja je dotad bila idealna", kaže Cupara za Veszpremovu stranicu.

Što se tiče nastupa na Europskom prvenstvu očekivao je više.

"Svi smo očekivali bolje rezultate. Pobijedili smo na startu Ukrajinu, ali na žalost izgubili smo nakon toga od Hrvatske i Francuske. Prije utakmice protiv Hrvatske jedan od naših najboljih igrača bio je pozitivan na koronavirus, svi oni koji se bave sportom znaju koliko je to teška situacija. Od 2. siječnja pa do kraja Europskog prvenstva 17-18 naših igrača prošlo je kroz to i teško je opisati ovo Prvenstvo. Sada smo okrenuti kvalifikacijama protiv Slovenije."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!