Košarka

Irving: 'Ne osjećam krivnju oko necijepljenja, da sam u drugom gradu okolnosti bi bile drukčije'

Matej Kačan • nedjelja, 13.02.2022.
Irving: 'Ne osjećam krivnju oko necijepljenja, da sam u drugom gradu okolnosti bi bile drukčije'

Bek Brooklyn Netsa Kyrie Irving kazao je da ne osjeća krivnju zbog toga što kao necijepljen ne može pomoći ekipi kod kuće i naglašava da bi sve bilo drukčije da nije u New Yorku...

Nakon što se raspala Velika Trojka u Brooklynu, mnogi izvori iz medija su naglašavali frustraciju Jamesa Hardena oko situacije Kyrieja Irvinga i njegovog necijepljenja kao jedan od glavnih razloga odlaska.

Irving nije cijepljen, a pravila u New Yorku nalažu da samo cijepljeni mogu u dvorane pa Kyrie ne može igrati kod kuće. No, unatoč tome Irving ne osjeća krivicu zbog svoje odluke.

"Ne osjećam nikakvu krivnju. Ja sam jedini igrač u ligi koji se s ovim mora nositi u New Yorku jer igram tu. Da sam negdje drugdje, u nekom drugom gradu vjerojatno okolnosti ne bi bile takve", kazao je.

GM Netsa Sean Marks nedavno je kazao kako je Irving "frustriran" činjenicom da ne može igrati kod kuće, ali je sami bek prije tjedan dana kazao kako se i dalje nada promjeni pravila pa da nakon All-Stara može igrati u Brooklynu.

"Moram zadržati pozitivan stav da se svašta može dogoditi sljedećih dana ili tjedana. Držim fige da se nešto dogodi prije All-Star stanke", rekao je tada Irving.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!