Nogomet

Xavi se ispričavao zbog Araujovih omalovažavajućih gestikulacija prema klupi Espanyola

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.02.2022.
Xavi se ispričavao zbog Araujovih omalovažavajućih gestikulacija prema klupi Espanyola

Barcelona je u gradskom derbiju protiv Espanyola izvukla remi 2:2 golom Luuka de Jonga duboko u sudačkoj nadoknadi, a pozornost je ukrao Barcelonin branič Ronald Araujo neprimjerenim ponašanjem...

Dosta tenzija u derbiju Espanyola i Barcelone, ništa neočekivano i novo, a ovaj put sve je bilo začinjeno omalovažavajućim gestikulacijama Ronalda Arauja.

Barcelonin branič snimljen je kako pokazuje prema klupi Espanyola palac dolje i da će putovati u drugu ligu. Naravno, to je naišlo na osudu pa se i Xavi morao ispričavati nakon susreta.

"Nisam vidio, ali moramo respektirati protivnika, suce i protivničke navijače. Uvijek moramo pokazivati respekt iako tenzije ponekad budu povišene. Ako se to dogodilo, onda se ispričavam jer se nije smjelo dogoditi", istaknuo je Xavi nakon susreta.

Naknadno se ispričao i Araujo.

"Želim se ispričati svim ljudima u Espanyolu zbog neprimjerene gestikulacije koju sam napravio. Sve se dogodilo zbog povišenih tenzija koje derbi donosi, smatram se osobom koja respektira protivničke navijače i klubove i zato nisam ponosan na ovo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!