Nogomet

Lovrić po dolasku: 'Za mene sigurno najluđa noć života!'

Matej Kačan • srijeda, 16.02.2022.
Lovrić po dolasku: 'Za mene sigurno najluđa noć života!'

Novi igrač Osijeka Kristijan Lovrić obratio se klupskoj stranici nakon potpisa i dočeka navijača, a poručio je da je ovo za njega kao u snu te je najavio zajedničke uspjehe...

Veliki doček Kohorta je priredila Kristijanu Lovriću po njegovom dolasku u Osijek. Transfer se dugo najavljivao i dogovarao, a na kraju je potpisom proključala osječka euforija.

Sam Lovrić oduševljen je načinom na koji je primljen, pred navijačima je zahvalio i poručio da se ide po oba trofeja, a potom je za klupsku stranicu kazao:

"Što reći, još uvijek sam u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo danas dogodilo! Kada sam dolazio pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati. Hvala svim ljudima koji su me dočekali, svima u NK Osijek, gospodinu Bjelici koji mi je osigurao da dođem ovdje, predsjedniku, ljudima u medijskom timu, marketingu. Ne da sam se naježio, nego ne znam ni kako ću zaspati od uzbuđenja! Teško će biti zaspati jer ovo je za mene sigurno najluđa noć u životu."

Lovrić je "okolnim putem", preko nižih liga, Lokomotive i Gorice stigao do statusa da je vruća roba HNL-a i da potpisuje za kandidata za naslov.

"Želim se zahvaliti sada već bivšem klubu Gorici jer su mi omogućili da sam došao ovdje. Veselim se s mojom suprugom Monikom koja mi je najveći oslonac, agentima, ujakom Robijem, svi su bili tu uz mene. Još sam pod dojmom svega, Osijek je sigurno barem stepenica više za mene u karijeri. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u Klubu i svih navijača i da će sve biti u najboljem redu."

Lovrić je u prošlom kolu za Goricu protiv Dinama zaradio tek lakšu ozljedu buta pa će brzo na treninge sa suigračima.

"Naravno da mi neće biti potrebno puno prilagodbe, to su sve pravi dečki, poznajem ih s terena, tako da ću se sigurno brzo uklopiti. Nadam se da ću već u ponedjeljak biti na treningu jer ozljeda koju sam zadobio u prošlom kolu nije teža. Možda bih mogao krenuti i ranije, ali je preporuka stručnjaka da ipak još nekoliko dana pričekamo. Nije ništa strašno, osim bolnijeg udarca, tako da jedva čekam ulazak u puni trening."

Prezadovoljan poslom u posljednjem danu prijelaznog roka, kao i cijelim rokom je trener i sportski direktor Nenad Bjelica.

"Prije svega, jako nam je drago da se Kristijan odlučio za nas, da smo uspjeli realizirati transfer. Moramo se zahvaliti vlasnicima jer su stvarno napravili velike napore da se ovo ostvari, a Lovrićeva je želja bila jako velika da dođe kod nas. Nadamo se i vjerujemo da će i kod nas biti tako uspješan kao što je bio u Gorici."

I sam Bjelica prokomentirao je slavlje navijača i doček koje je pratio iz drugog plana, ali osjeća podršku i zajedništvo.

"Bilo je sjajno! Divna sinergija s navijačima, vidjelo se to i na utakmici s Rijekom, bilo je odlično navijanje, slavlje nakon pobjede, a sada i ovaj doček. Mi smo uz navijače, oni uz nas i puno puta smo dosad isticali da samo zajednički možemo do cilja. Ova večerašnja slika također pokazuje jedno veliko zajedništvo koje nas prati."

Bjelica je dobio moćno oruđe u napadu, igrača koji donosi golove i asistencije, a nada se da će Lovrić ponoviti učinak iz Gorice.

"On je sigurno jamstvo 'nekih' golova i asistencija, obično je to bilo dvadesetak po sezoni, onako 'u paketu'. Nadamo se da će iste brojke imati i u našem Klubu, želimo mu samo puno zdravlja i puno dobrih utakmica u našem dresu. Idemo zajedno dalje", kazao je trener Osijeka.

FOTO: NK Osijek

SuperSport HNL

1Dinamo 00:000
2Gorica 00:000
3Hajduk 00:000
4Istra 1961 00:000
5Lokomotiva 00:000
6Osijek 00:000
7Rijeka 00:000
8Slaven Belupo 00:000
9Šibenik 00:000
10Varaždin 00:000

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

SuperSport HNL

1Dinamo 00:000
2Gorica 00:000
3Hajduk 00:000
4Istra 1961 00:000
5Lokomotiva 00:000
6Osijek 00:000
7Rijeka 00:000
8Slaven Belupo 00:000
9Šibenik 00:000
10Varaždin 00:000

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!