Košarka

Lakersi preokretom do pobjede protiv Bogdanovićevog Jazza, ozljeda Davisa

Branimir Korać • četvrtak, 17.02.2022.
Lakersi preokretom do pobjede protiv Bogdanovićevog Jazza, ozljeda Davisa

Los Angeles Lakersi upisali su pobjedu protiv Utah Jazza sa 106:101 u susretu u kojem je Jazz imao dvoznamenkastu prednost. Ponovno susret zbog ozljede nije dovršio Anthony Davis...

Utah Jazz propustio je veliku priliku. Gostovao je kod Los Angeles Lakersa i imao sve u svojim rukama, ali nije izdržao i upisao je poraz.

Puno toga se događalo, bilo je dosta oscilacija na obje strane, a nakon susreta sve misli Lakersa usmjerene su prema Anthonyju Davisu koji je zaradio ozljedu u drugoj dionici i morao napustiti igru.

Davis je dotad igrao sjajno, ali tri minute prije poluvremena u doskoku je noga pobjegla, uganuo je gležanj i završio na parketu. Iznesen je s njega i odveden u svlačionicu, a tek kasnije bit će poznato kolika ga pauza očekuje.

Bez Davisa, Lakersi su imali problema i pali su u dvoznamenkasti zaostatak. Šest minuta prije kraja vodio je Jazz 92:80, ali razigrali su se Russell Westbrook i LeBron James, Lakersi rade seriju 16:2 i dolaze do preokreta.

Do kraja susreta LA je ipak izdržao i zadržao prednost te na kraju odnio pobjedu 106:101.

James je susret završio s 33 poena i osam skokova, a po 17 poena dodali su Davis i Westbrook (sedam skokova).

Kod Jazza Donovan Mitchell ubacio je 37 poena uz pet asistencija, a Bojan Bogdanović za 33 minute dodao je 15 poena (2/6 za dva, 3/8 za tri, 2/2 slobodna) uz dva skoka.

NBA:
Los Angeles Lakers - Utah Jazz 106:101

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!