Košarka

Harden debitirao u visokoj pobjedi Sixersa, Pelicansi iznenadili u gostima Sunse

Branimir Korać • subota, 26.02.2022.
Harden debitirao u visokoj pobjedi Sixersa, Pelicansi iznenadili u gostima Sunse

Zanimljiv program u NBA ligi donio nam je konačno i debi Jamesa Hardena u dresu Philadelphije gdje su on i Embiid pokazali kakav će biti duo. Phoenix Sunsi upisali su nezgodan domaći poraz od Pelicansa...

Charlotte Hornetsi upisali su vrlo visoku pobjedu protiv Toronto Raptorsa sa 125:93. Raptorsi su jako loše ušli u meč, na poluvremenu su već gubili s više od 20 razlike i u nastavku susreta nisu imali nikakve šanse za povratak protiv raspoloženog domaćina.

Po 23 poena kod pobjednika upisali su Terry Rozier (devet asistencija) i Kelly Oubre, Montrezl Harrell je dodao 20 poena i deset skokova, a Miles Bridges 11 poena, deset skokova i sedam asistencija. Kod Raptorsa Scottie Barnes ubilježio je 28 poena i pet skokova, a Gary Trent 12 poena.

Thunder je u gostima bio bolji u produžetku protiv Indiane Pacersa sa 129:125. Produžetak je izbio Lance Stephenson tricom 1.6 sekundi prije kraja, ali Pacersi nisu uspjeli tu psihološku prednost iskoristiti u nastavku susreta. Poveli su sredinom produžetka ubačajem Buddyja Hielda i do kraja susreta nisu više niti poen ubacili.

U pobjedničkom sastavu Shai Gilgeous-Alexander ubacio je 36 poena uz osam skokova i pet asistencija, Tre Mann dodao je 22 poena i pet asistencija, Darius Bazley 14 poena i deset skokova, a Isaiah Roby deset poena i 11 skokova. Kod poraženih Buddy Hield završio je s 29 poena i sedam skokova, Isaiah Jackson dodao je 17 poena i šest skokova, Tyrese Haliburton 14 poena i 11 asistencija, a Oshae Brissett deset poena i 15 skokova.

Odlično odrađenom zadnjom dionicom Miami Heat je potvrdio pobjedu u gostima kod New York Knicksa. Heat je kaznio veliki broj pogrešaka Knicksa koji su bili dosta neoprezni s loptom i gosti su na kraju uvjerljivo slavili.

Tyler Herro predvodio ih je s 25 poena i sedam skokova, Jimmy Butler dodao je 23 poena. Kod Knicksa sjajnu utakmicu odigrao je RJ Barrett s 46 poena i devet skokova, a Evan Fournier dodao je 13 poena.

Philadelphia je u gostima pregazila Minnesotu, a debitirao je James Harden. Harden i Embiid bili su previše za Wolvese, priključio im se Tyrese Maxey i pobjeda gostiju nije bila niti jednom upitna.

Embiid je upisao 34 poena i deset skokova, Maxey 28 poena, a Harden 27 poena, 12 asistencija i osam skokova. Kod Wolvesa Karl-Anthony Towns završio je s 25 poena i sedam skokova, a D'Angelo Russell dodao je 21 poen.

Iznenađenje u Phoenixu gdje su Sunsi osjetili posljedice neigranja Chrisa Paula i upisali su poraz od New Orleans Pelicansa sa 117:102. Nisu Sunsi očekivali poraz u ovom susretu, međutim Pelicansi su ih uhvatili na spavanju na početku drugog poluvremena i otišli su do pobjede.

CJ McCollum predvodio ih je s 32 poena i šest skokova, a Brandon Ingram pratio je s 28 poena i sedam asistencija. Kod domaćina Devin Booker završio je s 30 poena i pet asistencija, a Deandre Ayton dodao je 20 poena i pet skokova.

NBA:
Charlotte Hornets - Toronto Raptors 125:93
Indiana Pacers - Oklahoma City Thunder 125:129 (123:123)
Orlando Magic - Houston Rockets 119:111
Washoington Wizards - San Antonio Spurs 153:157 (130:130)
New York Knicks - Miami Heat 100:115
Minnesota Timberwolves - Philadelphia 76ers 102:133
Phoenix Suns - New Orleans Pelicans 102:117

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!