Tenis

Nadal u odličnom meču zaustavio Medvjedeva, Norrie bolji od Tsitsipasa

Mihaela Bradovski • subota, 26.02.2022.
Nadal u odličnom meču zaustavio Medvjedeva, Norrie bolji od Tsitsipasa

U finalu turnira u Acapulcu igrat će Cameron Norrie i Rafael Nadal. Obojica su slavila u dva seta, Nadal protiv Medvjedeva, a Norrie protiv Tsitsipasa...

Meč koji se čekao bio je onaj između Rafaela Nadala i Danila Medvjedeva, novog svjetskog broja jedan, a uspješniji je bio Nadal.

Nadal je odigrao odličan meč, diktirao je igru onako kako njemu odgovara i za dva sata prošao je dalje.

U prvom setu dovoljan je bio jedan break u četvrtom gemu gdje je Nadal stigao do 3:1, a i dva gema ranije je prijetio kada je imao 15:40, ali tada se Medvjedev izvukao.

U drugom setu Nadal je već u prvom gemu došao do breaka. Međutim daleko da je imao lagan posao. U četvrtom gemu spasio je četiri break lopte, u šestom gemu koji je bio pravi maraton spasio je čak sedam break lopti i na kraju uspio slaviti i proći u finale.

Stefanos Tsitsipas zaustavljen je u polufinalu turnira u Acapulcu i to porazom u dva seta protiv Camerona Norrieja. Britanac je odigrao odličan meč i zaustavio favoriziranog Grka.

Tijekom cijelog meča Tsitsipas je imao samo jednu break priliku i to sredinom drugog seta kada je mogao povesti i preuzeti kontrolu, ali nije uspio, izgubio je servis na kraju seta i upisao poraz 6:4, 6:4.

ATP Acapulco, polufinale:
Cameron Norrie (Velika Britanija, 6) - Stefanos Tsitsipas (Grčka, 3) 6:4, 6:4
Rafael Nadal (Španjolska, 4) - Danil Medvjedev (Rusija, 1) 6:3, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!