Ostali sportovi

Stop za stolnotenisačice u polufinalu Bremena

Boris Bilas • ponedjeljak, 24.04.2000.

Ženska stolnoteniska reprezentacija, prema očekivanju, nije uspjela pobijediti Njemice u polufinalu momčadskog djela Europskog prvenstva u Bremenu.

Njemice su slavile s uvjerljivih 4-0 te su izborile sutrašnje finale gdje ih očekuju Mađarice, koje su ujutro pobijedile Ruskinje također sa 4-0.

Koliko su naše vjerovale u uspjeh protiv aktualnih europskih prvakinja govori i činjenica da nije igrala naša najbolja igračica Tamara Boroš. Bez nje Njemice nisu imale problema u slamanju otpora hrvatskih igračica. U prvom meču Gotsch je pobijedila Andreju Bakulu sa 2-0 (14,16), u drugom je Olga Nemes teško dobila Eldijanu Aganović 2-1 (10, -19, 19), a treći je susret Sandra Paović izgubila od Schopp 2-0 (12, 17). U posljednjem meču Njemački par Schopp/Gotsch je potvrdio plasman u finale pobjedom nad parom Bakula/Paović 2-1(-19,6,12).

Hrvatice sutra ujutro igraju meč za treće mjesto s Ruskinjama u kojem se očekuje teška borba, ali s odmorenom Tamarom Boroš naše igračice mogu doći do pobjede i potvrde velikog uspjeha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!