Nogomet

Lapić: 'Nema smisla da igrači napuštaju Rusiju, prvenstvo se i dalje igra'

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.03.2022.
Lapić: 'Nema smisla da igrači napuštaju Rusiju, prvenstvo se i dalje igra'

Hrvatski menadžer Stipe Lapić brine o karijeri Matea Baraća koji igra u Samari i tvrdi kako njegov igrač neće napuštati Rusiju...

Dosta se u zadnje vrijeme piše o potencijalnom odlasku stranih igrača iz ruskih klubova, omogućeno im je da mogu do kraja sezone pronaći klubove i igrati na posudbi, ali nisu se svi na to odlučili.

Jedan od onih koji sigurno ostaju Mateo Barać koji ove sezone vrlo dobro igra u dresu Samare.

"Svi su pod stresom pa tako i igrači, nikome nije lako jer ljudi poznaju i nekoga iz Ukrajine. Ali rusko prvenstvo igra se i dalje, da se ne igra bilo bi drugačije i logično napustiti klub, ovako Mateo sigurno ostaje do ljeta u Samari, nakon toga ima ugovor na još dvije godine i tada će se vidjeti što dalje. Nema smisla suspendirati ugovor u Samari dva mjeseca prije kraja sezone, barem dva tjedna bi tražio klub, rješavao registraciju...", priča Lapić za Sportske novosti.

Lapić dodaje kako je bilo interesa za Baraća iz Španjolske, Izraela, Poljske, Belgije i Austrije, ali da nema logike sada napuštati Samaru. Lapić dodaje kako nitko ne radi pritisak da igrači napuste Rusiju.

"To nema veze s istinom, nitko ništa ne traži. Neki drugi savezi su to predložili svojim igračima, ne mogu garantirati za Lovrena i HNS, ali ostale igrače sigurno nitko nije zvao."

Isto tako Sportske novosti dodaju kako u Rusiji ostaje i Tin Jedvaj koji je član Lokomotiva iz Moskve.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!