Tenis

Stahovski Conteu: 'Nisam siguran da razumiješ situaciju u Ukrajini, molim te, probudi se'

Branimir Korać • srijeda, 16.03.2022.
Stahovski Conteu: 'Nisam siguran da razumiješ situaciju u Ukrajini, molim te, probudi se'

Različita su mišljenja oko zabrane nastupa ruskim sportašima tijekom agresije Rusije na Ukrajinu, a jedan od onih koji se ne slaže sa suspenzijom za sportaše i klubove je Antonio Conte...

Antonio Conte naljutio je Sergeja Stahovskog, umirovljenog ukrajinskog tenisača koji se pridružio obrani svoje domovine.

Conte je istaknuo kako je vrlo tužno i nije u redu što su ruski sportaši pod zabranom nastupa u dobrom dijelu sportova. Takva izjava dovela je do reakcije ukrajinskog tenisača koji se obratio izravno talijanskom stručnjaku.

"Nisam siguran da razumiješ situaciju u Ukrajini. Inače, ne mogu zamisliti da biste dali komentar koji bi zvučao kao da ste tužni zbog ruskih sportaša i poslovnih ljudi. Milijuni Ukrajinaca morali su napustiti svoje domove zbog ruske invazije. Milijuni moraju prolaze kroz pakao u svojim gradovima dok ih ruski zrakoplovi i topništvo bombardiraju. Molim te, probudi se. Rusi će morati snositi kolektivnu krivnju za razaranja i ubojstva koja čine u Ukrajini", napisao je Stahovski.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!