Tenis

Nadal razumije Osaku, ali: 'Imamo sjajan život i sretnici smo, jako dobro zarađujemo'

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.03.2022.
Nadal razumije Osaku, ali: 'Imamo sjajan život i sretnici smo, jako dobro zarađujemo'

Svjetski tenis ponovno je komentirao stanje Naomi Osake koja je imala problema i na turniru u Indian Wellsu gdje je tražila mikrofon kako bi se usred meča obratila navijačima koji su bili protiv nje.

Naomi Osaka i na turniru u Indian Wellsu tijekom susreta protiv Veronike Kudermetove prolazila je kroz krizu i teške trenutke nakon prozivanja s tribina. Rafael Nadal smatra kako sportaši trebaju biti spremni na to.

"Lagan odgovor za mene bio bi da se osjećam loše zbog onog što se dogodilo i da se takve stvari ne bi trebale događati, ali mi moramo biti spremni na to. Istovremeno nam je jako drago kada ljudi navijaju za nas i kada se nešto ovako dogodi, moramo to prihvatiti i ići dalje. Moramo se nositi s tim jer smo javne osobe."

Nadal razumije Osaku, ali istovremeno je svjestan da tenisači jako dobro zarađuju i imaju odličan život.

"Jasno mi je da Naomi jako pati zbog toga i ima problema i jedino što joj želim je da se oporavi i pređe preko svega. Međutim život nije savršen, moramo biti spremni na loše stvari."

"Žao mi je Naomi, ali prema mom mišljenju mi tenisači imamo sjajan život i sretnici smo jer imamo sve to što imamo, jako dobro zarađujemo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!