Tenis

Amelie Mauresmo potvrdila: Novak Đoković i Rusi mogu nastupiti na Roland-Garrosu

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.03.2022.
Amelie Mauresmo potvrdila: Novak Đoković i Rusi mogu nastupiti na Roland-Garrosu

Od turnira do turnira postavlja se pitanje hoće li Novak Đoković dobiti dozvolu za nastup. Kako sada stvari stoje, Đoković će nastupiti u Roland-Garrosu...

Prvi Grand Slam turnir sezone u Melbourneu je propustio nakon višednevnog natezanja s Australcima, a kako sada stvari stoje, u Parizu na Roland-Garrosu dobit će dozvolu za nastup.

"Kako sada stvari stoje, ništa nije na putu Novaku Đokoviću da nastupi na Roland-Garrosu", potvrdila je to direktorica turnira Amelie Mauresmo.

Međutim, još uvijek treba svemu prići s oprezom, upozorava na to i predsjednik Francuskog teniskog saveza Gilles Moretton.

"Virus još uvijek cirkulira i moramo biti oprezni. Ako ponovno dođe do rasta brojeva i Vlada pojača mjere, mi nećemo biti izuzeti od njih."

Potvrđeno je i kako će se tenisači i tenisačice iz Rusije i Bjelorusije također moći natjecati, ali pod neutralnom zastavom.

Očekuje se kako će stadioni biti pod punim kapacitetom, počela je i prodaja ulaznica te je od 600 tisuća ulaznica ukupno, njih već 500 tisuća prodano.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!