Tenis

Sjajan meč između Nadala i Kyrgiosa, Australac ponovno gubio energiju na nepotrebne stvari

Mihaela Bradovski • petak, 18.03.2022.
Sjajan meč između Nadala i Kyrgiosa, Australac ponovno gubio energiju na nepotrebne stvari

Rafael Nadal i Nick Kyrgios odigrali su sjajan meč u četvrtfinalu Indian Wellsa, a dojam bi bio još bolji da ga Kyrgios nije kvario vječitim prigovaranjem...

Kao što se i pretpostavljalo, Rafael Nadal i Nick Kyrgios odradili su izvrstan meč, dramatičan do samog kraja i s vrlo visokom kvalitetom igre.

Kyrgios je igrao odlično, međutim ponovno je gubio vrijeme i energiju na sporedne stvari, svađanje sa sucem i navijačima, ali unatoč tome bio je igrom na vrlo visokoj razini.

Prvi set Nadal je uzeo u tie-breaku sa 7:0 nakon što je Kyrgios prvi došao do breaka, ali nije izdržao, kasnije potpuno izgubio koncentraciju i set. U drugom setu konstantno je vodio bitku s glavnim sucem i navijačima, mali svejedno je uspio u završnici napraviti break te izboriti treći set.

Odlučujući set ipak je pripao Nadalu koji se nije dao isprovocirati u uvući u neku priču od strane Kyrgiosa, izdržao je pritisak i na kraju upisao pobjedu u tri seta.

Nadal je tako nastavio veliki niz pobjeda, a u polufinalu bit će na vrlo zanimljivom ispitu. Naime očekuje ga mladi sunarodnjak Carlos Alcaraz koji je odigrao jako dobro i protiv Camerona Norrieja kojeg je svladao u dva seta.

Indian Wells, četvrtfinale:
Rafael Nadal (Španjolska, 4) - Nick Kyrgios (Australija) 7:6(0), 5:7, 6:4
Carlos Alcaraz (Španjolska, 19) - Cameron Norrie (Velika Britanija, 12) 6:4, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!