Nogomet

Nacho: 'S Modrićem naprijed smo željeli imati malo veći posjed lopte, ali nismo se osjećali ugodno'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 21.03.2022.
Nacho: 'S Modrićem naprijed smo željeli imati malo veći posjed lopte, ali nismo se osjećali ugodno'

Real Madrid teško je stradao na svom travnjaku protiv Barcelone, a još je dobro i prošao. Nacho nije tražio izgovore već je čestitao Barceloni...

Real Madrid odigrao je jako slabu utakmicu protiv Barcelone i na kraju je zasluženo visoko poražen. Ništa nije funkcioniralo, sve je išlo u korist gostiju.

"Bila je to jako loša predstava s naše strane i dobra Barcelone. Rezultat govori sam za sebe, možda smo bili previše opušteni zbog naše prednosti na vrhu tablice. Razočarani smo jer je poraz u El Clasicu uvijek bolan, ali do sada smo imali sjajnu sezonu i još uvijek imamo veliku prednost", ističe Nacho.

Sve je išlo krivim smjerom još od početka susreta.

"Sve je krenulo po zlu, od početka. Vratili smo se iz svlačionice, a oni su nam zabili dva brza gola. S Modrićem naprijed smo željeli imati malo veći posjed lopte, ali nismo se osjećali ugodno niti u jednom trenutku. Barca je odigrala sjajnu utakmicu, neutralizirali su nas u svim linijama, mogu samo čestitati. Ima još puno za igrati, i dalje smo vodeći i sve ovisi o nama ."

Ovakav poraz uvijek je težak udarac.

"Teško je na ovako izgubiti, ali sada moramo zadržati prednost koju smo napravili. Mi smo Madrid i moramo se podići. Moramo im čestitati, dug je put još pred nama i sve je u našim rukama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!