Nogomet

Guti: 'Na klupi su Hazard i Bale, a prva promjena je Mariano? U Realu se nešto događa'

Mihaela Bradovski • utorak, 22.03.2022.
Guti: 'Na klupi su Hazard i Bale, a prva promjena je Mariano? U Realu se nešto događa'

Još uvijek se ne stišava bura oko madridskog Reala nakon što je upisao poraz od Barcelone s ogromnih 4:0. Guti nimalo nije zadovoljan činjenicom da neke (pre)skupe zvijezde nisu spremne za nastup...

Nedostajao je Karim Benzema, ali Guti smatra kako su Realovi problemi ipak dublji i povezani s ponašanjem i spremnošću dijela igrača.

"Real Madrid ne može igrati samo s 12 ili 13 igrača. Velika momčad koja se želi boriti za Ligu prvaka, LaLigu i Kup kralja ne može koristiti samo 14 igrača. Što se ovdje događa? Tko ne želi igrati, ne bi trebao biti u Real Madridu, to je jednostavno, ali neka to i kaže. Klub ili Carlo Ancelotti moraju tom igraču reći 'Odradi press konferenciju i reci da ne želiš igrati za Real Madrid'", kaže Guti.

Guti jasno aludira na vrlo skupe Hazarda, Jovića, Balea koji svojim ponašanjem očito ne daju mogućnost Ancelottiju da ih koristi.

"Ja sam Ancelotti i gledam na klupu i imam Hazarda, Jovića, Balea, Isca, a ti mi govoriš da ne mogu nikoga staviti? Što se događa? Izgubljen sam. Gledam utakmicu protiv Barcelone, vidim klupu Real Madrida i saznajem da je u drugom poluvremenu prva promjena Mariano Diaz. Kako je to moguće? Kako Bale i Hazard mogu biti tu, a prva napadačka promjena Real Madrida je Mariano koji je ove godine igrao vrlo malo? Ovdje se nešto događa i to je nešto što si klub ne može priuštiti", uvjeren je Guti.

Guti ne sumnja da Real hitno treba pojačanja.

"Zar još uvijek sumnjamo treba li Real Madrid potpisati Haalanda? Morate potpisati s Haalandom, Mbappeom i još četiri ili pet igrača koji žele igrati za Real Madrid."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!