Nogomet

Loša vijest: Siniša Mihajlović mora ponovno na liječenje od leukemije

Branimir Korać • subota, 26.03.2022.
Loša vijest: Siniša Mihajlović mora ponovno na liječenje od leukemije

Loše vijesti dolaze iz Italije. Trener Bologne Siniša Mihajlović mora ponovno na terapiju protiv leukemije...

Siniša Mihajlović ponovno kreće u bitku s leukemijom. Trener Bologne prvi put saznao je za bolest uoči priprema 2019. godine, prošao je mukotrpnu terapiju i činilo se kako se riješio ove opake bolesti.

Međutim, pregled je pokazao kako se ponovno javljaju znakovi bolesti te mora na hospitalizaciju i tretman kako bi "sasjekao bolest u korijenu".

"Preporučeno mi je da krenem na terapiju koja može sasjeći bolest u korijenu. Ova bolest je vrlo hrabra kada se želi ponovno suočiti s nekim poput mene. Tu sam, ako prva lekcija nije bila dovoljna, održat ću još jednu. Ovo je put života, sačinjen od uspona i padova, ima i rupa u koje možeš upasti, ali uvijek moraš pronaći snagu da se vratiš. Početkom sljedećeg tjedna morat ću uzeti malo slobodnog vremena i bit ću primljen u Sant'Orsolu. Znam da sam u dobrim rukama. Za razliku od prije dvije i pol godine, smireniji sam. Znam što moram učiniti i situacija je drugačija, nadam se da će biti brzo gotovo", poručio je Mihajlović.

Momčad će na neko vrijeme preuzeti njegovi pomoćnici.

"Učinit ću sve što mogu se vratim što brže, ali ću morati propustiti nekoliko utakmica. Već sam imao sve što mi je potrebno za praćenje treninga i utakmica postavljeno u prostoriji na odjelu u kojem ću biti smješten. Siguran sam da me momci neće iznevjeriti, borit ću se s njima i siguran sam da će se oni boriti za mene. Također molim navijače Bologne da ih podrže i pomognu im. Uskoro se vraćam."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!