Tenis

Kyrgios nastavlja sjajan niz, Fognini nije imao šanse

Branimir Korać • nedjelja, 27.03.2022.
Kyrgios nastavlja sjajan niz, Fognini nije imao šanse

U prva četiri susreta nedjeljnog programa u Miamiju favoriti su bili uspješni i upisali su očekivane pobjede...

Nick Kyrgios nastavlja s odličnim igrama pa je bez problema svladao i Fabija Fogninija. Ne treba gledati njegov ranking koji je s obzirom na kvalitetu Kyrgiosa nerealan, no ako nastavi s igrom kakvu prikazuje u zadnje vrijeme, vrlo brzo doći će među one najbolje.

"Htio sam nastaviti ritam u kojem se nalazim. Servis me jako dobro služio, a ovdje sam dobro i reternirao. Igranje parova puno mi pomaže u singlu", govori Kyrgios.

Problema nije imao niti Frances Tiafoe koji je lakoćom slavio protiv zemljaša Juana Manuela Cerundola. Tiafoe je slavio za nešto više od sat vremena u dva seta.

"Konačno je sve malo otvorenije u tenisu. Veliki dečki ne igraju svaki Masters tako da ima malo mjesta i za nas ostale. Bilo je turnira kada si ušao u ritam i igrao dobro, i naletio si na Rafu i ostale te odmah pomislio - da, vjerojatno idem kući", ističe Tiafoe.

Dalje ide i Cameron Norrie koji je nadigrao Huga Gastona. Francuz je pružio jači otpor u drugom setu koji je izgubio tek u završnici. Spasio je sedam meč lopti, ali osmu nije.

Uvjerljiv je bio Casper Ruud koji je lako slavio protiv Aleksandera Bublika u dva seta. Bublik se pobrinuo za jedan od poteza turnira kada je volej na mreži vratio drškom reketa.

ATP Miami, treće kolo:
Nick Kyrgios (Australija) - Fabio Fognini (Italija, 31) 6:2, 6:4
Frances Tiafoe (SAD, 28) - Juan Manuel Cerundolo (Argentina) 6:3, 6:2
Cameron Norrie (Velika Britanija, 10) - Hugo Gaston (Francuska) 6:3, 7:5
Casper Ruud (Danska, 6) - Aleksander Bublik (Kazahstan, 30) 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!