Košarka

Stiže veliko pojačanje za Clipperse, Paul George počinje normalno trenirati

Matej Kačan • ponedjeljak, 28.03.2022.
Stiže veliko pojačanje za Clipperse, Paul George počinje normalno trenirati

Jedan od najboljih igrača LA Clippersa, Paul George mogao bi biti spreman z nastup na play-in turniru po prvi put od prosinca i problema s laktom...

Los Angeles Clipperse muče veliki problemi s ozljedama i izostancima udarnog dvojca Kawhi Leonard - Paul George ove sezone, ali praktički bez njih dvojice igraju jako dobro.

Clippersi se tako nalaze na osmom mjestu Zapada i sigurno će igrati play-in turnir, premda Leonarda nema cijelu sezonu, a Georgea od prosinca. No, za razigravanje bi se mogao vratiti baš George.

Krilni igrač imao je velikih problema s laktom, pokidao je ligament, ali je ovaj tjedan došao do stadija oporavka da je krenuo s košarkom 5 na 5 na treningu u nedjelju, a trenirat će u ponedjeljak.

Potvrdio je to Ty Lue, a trener Clippersa dodao je da bi George mogao dobiti i odobrenje da se vrati utakmicama ovaj tjedan, ovisno o tome kako se bude osjećao.

Clippersi će, ako ostanu na osmom mjestu, imati dvije šanse za doigravanje. Gostovanje kod sedme ekipe Zapada, vjerojatno Timberwolvesa, a ako to izgube, domaću utakmicu protiv pobjednika dvoboja devetog i desetog. Za te bi susrete mogli biti jači za Georgea koji je ove sezone igrao samo 22 utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!