Nogomet

Beckham nahvalio Dansku, ali i Englesku: 'Imam velika očekivanja, ovo je prava prilika za nas'

Mihaela Bradovski • srijeda, 30.03.2022.
Beckham nahvalio Dansku, ali i Englesku: 'Imam velika očekivanja, ovo je prava prilika za nas'

David Beckham vjeruje kako Engleska na Svjetskom prvenstvu u Kataru može doći do velikog rezultata. Kao potencijalno iznenađenje vidi Dansku...

David Beckham nema previše dvojbi oko favorita. Tri reprezentacije vidi kao one koje su zaštitni znak velikih nsmotri.

"Kada razmišljate o Svjetskom prvenstvu automatski govorite o Brazilu, Argentini i Francuskoj. Sve su to velike nacije koje su osvojile mnoge turnire."

Međutim, jednu reprezentaciju, možda malo neočekivano, posebno ističe.

"Još jedna reprezentacija koju volim gledati je Danska. Mislim da bi ona mogla biti iznenađenje. Danci su uvijek prilično dobri na velikim turnirima. Također se radujem što ću vidjeti naciju domaćina, Katar. Imaju mladu ekipu koja je dugo zajedno, dobro se poznaju i mislim da će im veliki poticaj biti atmosfera na stadionima."

Što se tiče Engleske, očekivanja su uvijek visoka.

"Moja očekivanja od Engleske su uvijek velika. Naši navijači imat će velika očekivanja s pravom. Osjećam da je Gareth napravio nevjerojatan posao. Imamo tim koji je na okupu već nekoliko godina, ne možete ih više nazvati mladom momčadi, iako su mnogi igrači još prilično mladi, ali također imaju i dosta iskustva s igračima kao što je Harry Kane. Smatram da je ovo prava prilika za nas. Ulazimo na turnir u dobroj formi, samo moramo tako nastaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!