Ostali sportovi

Gaćina: 'Niti u najluđim snovima nisam očekivao da ću osvojiti turnir, nisam imao niti dovoljno majica'

Branimir Korać • četvrtak, 31.03.2022.
Gaćina: 'Niti u najluđim snovima nisam očekivao da ću osvojiti turnir, nisam imao niti dovoljno majica'

Andrej Gaćina odigrao je fantastičan turnir i stigao do rezultata karijere. Osvojio je vrlo jaki WTT Star Contender u Dohi nanizavši nekoliko impresivnih pobjeda...

Niti jedan protivnik u ždrijebu nije moghao biti lagan, vrhunski protivnici, svaki meč jako težak i zahtjevan, ali Andrej Gaćina nizao je pobjede.

"Niti u najluđim snovima nisam očekivao da ću doći ovdje i osvojiti turnir. Na kraju čak nisam imao niti dovoljno majica pa sam ih morao prati. Jako sam sretan, osjećaj je nevjerojatan", kaže Gaćina.

U finalu protiv sjajnog Korejca, svjetskog doprvaka u konkurenciji parova Jonghoona Lima nije najbolje startao, ali uspio je okrenuti meč na svoju stranu.

"Nisam dobro krenuo u meč, bio sam spor, sve su mi loptice previsoko odskakale, nisam dobro servirao, nisam tu dobro miksao. S druge strane on je to radio jako dobro i nisam znao što mogu očekivati od njegovog servisa. Bilo mi je teško igrati, trener mi je rekao da moram početi riskirati, promijeniti servis i dati sve od sebe. Upravo to sam i napravio. Pokušao sam što više miksati na servisu i reternu i srećom isplatilo se."

Puno je napravio u pripremi za ovaj nastup.

"Mentalna priprema za turnir bila je vrlo dobra. Za svaki meč sam se jako dobro pripremio, s trenerom sam birao pravu taktiku, u ključnim trenucima bio sam miran i spreman promijeniti stvari. Ovdje se sve to isplatilo i jako sam sretan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!