Nogomet

Hrvatska kreće u vrlo ranom terminu, niti jedan meč u elitnom večernjem

Branimir Korać • subota, 02.04.2022.
Hrvatska kreće u vrlo ranom terminu, niti jedan meč u elitnom večernjem
Foto: Dejan Popek

Objavljena je kompletna satnica utakmica grupne faze Svjetskog prvenstva. Hrvatska niti jednu utakmicu ne igra u onom najatraktivnijem večernjem terminu...

Nakon što su odvagani zahtjevi TV kuća, marketing, atraktivnost i sve što se gleda u tom slučaju, FIFA je objavila detaljnu satnicu utakmica grupne faze Svjetskog prvenstva.

Hrvatska je tako saznala vremena početaka sve tri utakmice, a najneatraktivniji termin dobila je za utakmicu otvaranja.

Tako će susret s Marokom igrati u prvom terminu, 23. studenog u 11 sati po hrvatskom vremenu i to na drugom najvećem stadionu, Al Baytu u Al Khoru, kapaciteta 60 tisuća gledatelja.

Drugi dvoboj protiv Kanade igra se četiri dana kasnije u 17 sati po hrvatskom vremenu na Khalifa International stadionu koji je kapaciteta 45 tisuća gledatelja.

Treća utakmica 1. prosinca protiv Belgije igra se od 16 sati po hrvatskom vremenu i to na Ahmad bin Ali stadionu u Al Rayyanu.

Spomenimo i kako prvog dana prvenstva nemamo utakmicu samo domaćina već se odmah igraju četiri utakmice. U 11 sati po Hrvatskom vremenu sastaju se Senegal i Nizozemska, u 14 sati Engleska i Iran, u 17 sati Katar i Ekvador te u 20 sati SAD i pobjednik iz europskih kvalifikacija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!